ANNE-CECILE PINEL

'ŽELJELA JE PUNO VIŠE OD ŽIVOTA, IMALA JE PUNO PLANOVA' Shrvani roditelji studentice najavili sahranu kćeri čiji su ostaci pronađeni nakon 3,5 godine

 Facebook

Posmrtni ostaci francuske studentice Anne-Cecile Pinel (23) bit će dopremljeni u srijedu u Albertville, njezin rodni grad. Nakon više od tri i pol godine tako je završilo njezino tragično putovanje na koje je krenula 4. srpnja 2014.

Nakon dva tjedna putovanja srednjom i zapadnom Europom, iz Češke preko Austrije došla je u Hrvatsku na festival Memento Demento, gdje joj se 23. srpnja izgubio svaki trag. Početkom siječnja lovci su u Tržiću Tounjskom, kilometar i pol od mjesta na kojem je posljednji put viđena živa, naišli na kostur, utvrđeno je desetak dana kasnije da se radi o nestaloj djevojci, kao i da je uzrok smrti udarac u glavu. Još se ne zna je li od pada ili nečije ruke.

Ovime za Michel i Ghislaine Pinel završava potraga za njihovim djetetom, a ugasla je i posljednja nada da će je ikada više vidjeti živu. U utorak u večernjim satima preko društvenih mreža obratili su se svima koji su im čitavo vrijeme davali podršku te najavili pogreb svojeg djeteta.

- Danas se Anne-Cecile vratila u grad u kojem je rođena, u kojem se školovala i studirala. Za nekoliko dana, u petak, vratit će se u selo iz svojeg djetinjstva Saint Paul Sur Isere, gdje će biti sahranjena, nakon obreda u crkvi s početkom u 14 sati. To će biti kraj puta na koji je krenula 4. srpnja 2014. godine. Nismo očekivali da će on tako dugo trajati. Anne-Cecile napunila je svoju 23. godinu četiri dana prije smrti. Željela je puno više od života, u njezinoj glavi je bilo još puno planova i projekata. Sve njezine želje i svi projekti, otišli su s njom. No, ona nastavlja sjati u našim srcima, opustošenima tugom - napisali su roditelji.

Zahvaljuju svima koji su im izrazili podršku u ovim dugim i teškim trenucima, ali najavljuju da će, nakon nekog vremena, nastaviti potragu za istinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 12:21