UBOJSTVO NA SAVSKOJ

‘Davora sam poznavao u dušu, sigurno nije bio nikome dužan, njemu je dugovao najmoprimac’

Identitet počinitelja i njegovi motivi još uvijek nisu poznati, a susjedi su šokirani ovim zločinom

Za ubojicom koji je u subotu iza 19 sati u zagrebačkoj Savskoj ulici s tri hica usmrtio 38-godišnjeg Davora Golubića , još se traga.

Tokom jučerašnjeg jutra veliki broj policajaca temeljito je pretraživao kontejnere oko zgrada nedaleko od mjesta zločina, tražeći oružje kojim je pucano.

Suđenje ‘zločinačkoj’

Ipak, identitet počinitelja i njegovi motivi još uvijek nisu poznati. Susjedi su šokirani. Kazali su nam da su čuli tri hica. Neki od njih rekli su nam da se pričalo kako je upao u dugove, radi kojih je prodao skupocjene automobile i kafić Princ Student. Svi se oni sjećaju i da ga se spominjalo tijekom suđenja tzv. zločinačkoj organizaciji 2001. godine.

Majka ga pronašla

Najbolji prijatelj ubijenog, Vedran Rosandić kaže kako priče o dugovima nisu točne.

- Prostor je samo iznajmio, kako bi pokrio dugove koje je ostavio bivši najmoprimac prostora. Nije prodao nikakve automobile. Ne znam otkud takve priče - poznavao sam ga u dušu - priča ojađeno Rosandić.

Zločin se dogodio u Savskoj, preko puta kafića Princ Student. Ubijenog je u Renault Cliu pronašla njegova majka. Ona je koja iz stana iznad kafića, gdje obitelj živi, istrčala na ulicu čim je čula hice. Policija i hitna pomoć su brzo došli, ali su konstatirali kako žrtvi nema pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:44