TORO CAFFE

EKSKLUZIVNI VIDEO Robert Zuber i Pedja Bajović o povorci 'Hod za život' i Tjednovu...

 Boris Kovačev/CROPIX

Toro Caffe društveni je dnevni politički talk show (da - još jedan od takvih!), koji za cilj ima progovoriti o svim društvenim pitanjima i fenomenima u nas na neposredan i inovativan način. Ovo zadnje tvrdi i konkurencija, pa će tako i Toro Caffe!

Kako se o svim društvenim pitanjima najotvorenije i najiskrenije razgovara uz kavu ili piće s prijateljima u nekom od kafića, gdje svakodnevno svraćamo, tako će Toro Cafe biti baš - to! Taj i takav sadržaj, svakodnevno iz zagrebačkog kafića Peper, donose nam dva sredovječna i nadasve sveznajuća prijatelja u svojim četrdesetima, stand-up komičar Pedja Bajović i Robert Zuber, odnedavno samodeklarirani svekoliki svaštar. Oni svoju menopauzu ne osjećaju, puni su snage, i naravno superiornog znanja o svemu!

Njih dvojica na dnevnoj bazi nude rješenja za politička i ekonomska pitanja, ali i za sve ostale društvene probleme i pojave; i o njima, naravno, imaju svoje mišljenje, ali ih nitko ne čuje! Sve do danas. Uvjereni su kako znaju kako dići BDP, kako voditi vanjsku politiku, riješiti pitanje izbjegličke krize, dobiti američke predsjedničke izbore... ali i o tome kako žene mogu ostati emancipirane, a i dalje kuhati za obitelj, koja je trend situacija u nas najaktualnija, kakva se moda nosi, koga staviti u reprezentaciju...

U prvom izdanju Toro Caffea, videobloga koji ekskluzivno možete pratiti na portalu Jutarnji.hr, tandem Zuber - Bajović raspravlja o najaktualnijim temama ovih dana u Hrvata: povorci 'Hod za život' i njihovim protivnicima, deložaciji u Branimirovoj, kako u Hrvatskoj lakoćom možete dodatno zaraditi tisuće kuna mjesečno, a okrenuli su se i budućnosti: znate li zašto se sam o u ovoj državi narednih šest-sedam dana zove - Tjednovo?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:25