Od bezbroj mjesta koja se zrcale pričom o Istanbulu, njenu srž pronašla sam na jednom sasvim neočekivanom - u steak houseu Nusret-Et, u dijelu grada Bešiktaš. Dok se turisti zadržavaju u starom gradu, uz most Galata kićen bosporskim ribarima i gužvaju u redovima za Sultanahmetovu džamiju i Aja Sofiju, Bešiktaš živi životom lokalaca. Ovdje, između izloga s Porscheima i nepogrešivo luksuzne serije trgovina, doveli su me na najobilniji mesni obrok u životu. No, više od okusa mesne serije pamtim atmosferu tog ručka jedne travanjske subote. U prepunom restoranu sve je bilo u znaku obilja: u izlozima je stajalo pedesetak T-Bone steakova, djevojke su bile lijepe, šampanjac ohlađen, a mladići sređeni. Visoka srednja klasa Istanbula na displayu bila je poput reklamnog uzorka procvata Turske u po...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....