NA KIOSCIMA UZ NEDJELJNI>3 KUNE

FOTO Novi broj Dobre hrane: Kako jesti jagode na drugačiji način i napraviti najbolji sendvič svog života

Naš će vam magazin pokazati kako od jagoda napraviti vrhunsku proljetnu deliciju koja će vas osvježiti u proljeće
Naš će vam magazin pokazati kako od jagoda napraviti vrhunsku proljetnu deliciju koja će vas osvježiti u proljeće

Sa svih strana okružile su nas jagode. Na tržnicama, gradskim ulicama i trgovima, čak i u kafićima. Doslovno nema mjesta gdje ne možete kupiti to voće. A kako ga jesti?

Najbolje u hodu, čim prodavaču okrenete leđa. Osim, naravno, ako imate dovoljno samokontrole da pričekate dok se ne vratite kući. Onda ih čak možete uvrstiti u neki recept.

A zato je tu novi broj Dobre hrane, najprodavanijeg gourmet magazina u Hrvatskoj, koji će se na kioscima naći ove nedjelje, 3. lipnja.

Dobra vam hrana ovaj put donosi ideje kako upotrijebiti jagode, a da to ne bude ni tradicionalno ni dosadno.

Flognarde s jagodama i borovnicama, francuski kolač s vanilin šećerom, cimetom i anisom, izmamit će vam sl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. prosinac 2025 12:42