REAKCIJA IZ BERNARDIĆEVA KRUGA

‘Ako je to o izbacivanjima istina, riječ je o teškoj dijagnozi! Klub se ne rastura, kad ga raspoloviš - gotov si‘

Od osobe bliske bivšem predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću doznali smo njegov stav o izbacivanjima iz stranke
Rajko Ostojić, Peđa Grbin, Davor Bernardić (arhivska fotografija)
 Tomislav Kristo/Cropix

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić nije želio komentirati izbacivanje iz stranke njegovih najbližih suradnika, no od njemu bliske osobe čuli smo kakav je njegov stav.

- Bernardić smatra da je, ako je to o izbacivanjima istina, riječ o teškoj dijagnozi - kaže nam osoba bliska bivšem predsjedniku i dodaje kako s Bernardićem dijeli stav da je aktualni stranački šef Peđa Grbin, kada je ovakav loš rejtnig SDP-a, trebao raditi s Klubom zastupnika, a on ga je umjesto toga krenuo razbacivati.

- Bero kaže da su moguća dva scenarija, ili da je plaćen od nekog da to napravi, ili netko nije popio tablete. Klub zastupnika se ne rastura. Gotov si kada raspoloviš Klub - kaže SDP-ovac blizak bivšem predsjedniku stranke i optužuje Grbina da je učinio sve kako bi Možemo! pretekao SDP.

Maras: Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost

Na Facebooku se o svom izbacivanju iz SDP-a oglasio Gordan Maras, nekadašnji šef zagrebačke organizacije koja je nedugo prije lokalnih izbora bila raspuštena.

- Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost. Bitna mi je jedino vaša, koji me podržavate bez ikakvog interesa i samo zato što znate da sam ispravan.
Postoje etape u životu i ništa se ne događa bez razloga. Vjerujem da vas nisam iznevjerio, napisao je u statusu na Facebooku Maras.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 09:53