GRADONAČELNIK SPLITA

ANDRO KRSTULOVIĆ OPARA JAVIO SE IZ BOLNIČKE SOBE, SVI MU ŽELE BRZ OPORAVAK 'Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam'

 
 Facebook

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, koji je zbog blažeg moždanog udara završio u bolnici, u nedjelju poslijepodne oglasio se na svojem profilu na Facebooku.

Objavio je fotografiju sebe u bolničkoj sobi uz kratku poruku.

- Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam, napisao je.

Ispod statusa su mu dobre želje uputili uistinu brojni sugrađani, a među njima i oporbena gradska vijećnica i predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, koja mu je napisala: - Čuvaj se Andro i sad lipo odmori.

Opara je, kao što smo već izvijestili, na neurologiji splitskog KBC-a završio u subotu navečer.

Ravnatelj bolnice Ivo Jurić je na popodnevnoj izvanrednoj konferenciji za medije ispred bolnice rekao da je primljen zbog glavobolje i vrtoglavice.

- U tijeku je dijagnostička obrada. Obavili smo preglede i utvrdili manje krvarenje u mozgu. Dobro se osjeća. Pozdravlja vas, a sutra ćemo nastaviti pretrage, kazao je ravnatelj Jurić.

Prethodno su i iz ureda grada medije izvijestili da je gradonačelnik zbog vrtoglavice sinoć završio u bolnici gdje je zadržan na liječenju.

U njegovoj odsutnosti sve gradonačelničke obveze vršit će njegovi zamjenici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:13