PREPIRKA

BAČIĆ ODGOVORIO NA BERNARDIĆEVE PROZIVKE Smeta mu što sam upisao nekretnine naslijeđene od oca, ali mu ne smeta što je nezakonito primio 263.000 kuna

 
Branko Bačić
 Luka Gerlanc / CROPIX

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je danas u Dubrovniku izjavu HDZ-ovog Branka Bačića da nije vidio, a vjerojatno ni neće vidjeti izborni program SDP-a.

"Je li to onaj Branko Bačić koji je preko vikenda u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina, koji je nosio crne torbe za Sanadera? Nemojte da njega moram komentirati", izjavio je Bernardić.

Na Bernardićevu prozivku u poslijepodnevnim satima je reagirao HDZ-ovac.

"S obzirom na razinu kulture komunikacije koju u posljednje vrijeme prezentira Davor Bernardić bolje se na nju ne osvrtati, ipak neke se objede ne mogu prešutjeti...

Danas je u Dubrovniku Davoru Bernardiću zasmetalo što sam u svoju imovinsku karticu upisao nekretnine, koje sam naslijedio od svog pokojnog oca i time ih prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a ne smeta mu što je on nezakonito primio 263.000 kuna od privatne škole, za što je od tog istog Povjerenstva presuđen za sukob interesa!

Izjavom u Dubrovniku Bernardić i SDP su još jednom pokazali kako se njihova politika svodi na neutemeljene klevete i optužbe, te da je lišena bilo kakvog sadržaja i da nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu!

Bizarnost Bernardićeve izjave dodatno je obilježena činjenicom kako je danas u gradu Benedikta Kotruljevića, po kojem je Business škola Cotrugli dobila ime i koji se svojim djelom “Umijeće trgovanja” zalagao za etičnost rada i poslovanja!", napisao je Bačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:08