PREPIRKA

BAČIĆ ODGOVORIO NA BERNARDIĆEVE PROZIVKE Smeta mu što sam upisao nekretnine naslijeđene od oca, ali mu ne smeta što je nezakonito primio 263.000 kuna

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2020. u 18:01

Zadar, 100320
Dvorana Kresimir Cosic. U Zadru je veceras unutarstranacki predizborni skup odrzao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Andrej Plenkovic, zajedno sa svojim timom Odvazno za Hrvatsku.
Na fotografiji: Branko Bacic.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

Branko Bačić

 

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je danas u Dubrovniku izjavu HDZ-ovog Branka Bačića da nije vidio, a vjerojatno ni neće vidjeti izborni program SDP-a.

"Je li to onaj Branko Bačić koji je preko vikenda u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina, koji je nosio crne torbe za Sanadera? Nemojte da njega moram komentirati", izjavio je Bernardić.

Na Bernardićevu prozivku u poslijepodnevnim satima je reagirao HDZ-ovac.

"S obzirom na razinu kulture komunikacije koju u posljednje vrijeme prezentira Davor Bernardić bolje se na nju ne osvrtati, ipak neke se objede ne mogu prešutjeti...

Danas je u Dubrovniku Davoru Bernardiću zasmetalo što sam u svoju imovinsku karticu upisao nekretnine, koje sam naslijedio od svog pokojnog oca i time ih prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a ne smeta mu što je on nezakonito primio 263.000 kuna od privatne škole, za što je od tog istog Povjerenstva presuđen za sukob interesa!

Izjavom u Dubrovniku Bernardić i SDP su još jednom pokazali kako se njihova politika svodi na neutemeljene klevete i optužbe, te da je lišena bilo kakvog sadržaja i da nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu!

Bizarnost Bernardićeve izjave dodatno je obilježena činjenicom kako je danas u gradu Benedikta Kotruljevića, po kojem je Business škola Cotrugli dobila ime i koji se svojim djelom “Umijeće trgovanja” zalagao za etičnost rada i poslovanja!", napisao je Bačić.

 

Izdvajamo