OŠTRE RIJEČI

'BAGRA! SVE SU GLASNIJI I SVE JAČI, A VEĆINA I DALJE ŠUTI I GLEDA!' Krešo Beljak oštro o napadu na Milorada Pupovca

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.09.2018. u 18:11

Osijek, 271117. U prostorijama HSS-a Osjecko-baranjske zupanije odrzana je konferencija za medije o aktualnoj politickoj situaciji u Slavoniji, Baranji i ostatku Hrvatske. Na fotografiji: Kreso Beljak predsjednik HSS-a, Zvonko Pongrac i Mario Marolin. Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / CROPIX

Krešo Beljak

 

Nakon incidenda u kojem je Milorad Pupovac na zagrebačkom Dolcu pogođen limunom, na Twitteru se oglasio šef HSS-a, Krešo Beljak.

Oštrim riječima se obrušio na počinitelje pitajući se do kada će se sve to tolerirati.

Njegov 'tvit' prenosimo u cijelosti:

'Bagra!!! Sve su glasniji i sve jači, a većina i dalje šuti i gleda.. do kada?!?! Dok ne počnu otvoreno ubijati Srbe, pedere, a onda i sve nas ostale koji se ne uklapamo u “njihovu” zaostalu i zatucanu Hrvatsku?'

Napadom su zgroženi i u HNS-u.

- U Hrvatskoj narodnoj stranci - liberalnim demokratima zgroženi smo napadom na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i njegovog stranačkog kolegu Borisa Miloševića, saborske zastupnike srpske manjine.

U 2018., u demokratski uređenim zemljama, bilo kakvom nasilju ili fizičkom napadu ne smije biti mjesta. Na svima nama je odgovornost da gradimo otvoreno i tolerantno društvo, a ovakve pojave, ako želimo kao društvo ići naprijed, svi zajedno, a poglavito osobe koje sudjeluju u javnom životu, moramo najstrože osuditi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo