PLUĆNA EMBOLIJA

BANDIĆ NE DOLAZI NA OTKRIVANJE SPOMENIKA FRANJI TUĐMANU? Gradonačelnik se predomislio nakon što su mu liječnici objasnili kakve mu opasnosti prijete

Zagreb, 291118.
Trga bana Jelacica.
Gradnocalenik Bandic najavio je paljenje 1. adventske svijece i besplatan javni prijevoz vikendom u vrijeme Adventa novim elektro-vozilima.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Milan Bandić

 

Premda se činilo da današnje otkrivanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu neće proći bez Milana Bandića, ipak je puno veća vjerojatno da će zagrebački gradonačelnik na kraju ostati u krevetu u bolnici. Liječnici su ga čini se ipak uspjeli uvjeriti da ostane u bolnici na Jordanovcu gdje se liječi od petka zbog plućne embolije.

Naime, kako saznaje Jutarnji list Bandić ostaje u bolničkom krevetu nakon što su mu liječnici objasnili kakve mu opasnosti za zdravlje prijete ako ne bude mirovao.

- Kod liječenja plućne embolije najvažnije je mirovanje dok se lijekovima ne riješe trombovi koji mogu zakomplicirati pa i životno ugroziti pacijenta. Kako bi se Bandić do mjesta gdje će se otkriti spomenik morao voziti u sanitetskom vozilu već je to jako veliki rizik , kažu nam liječnici.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo