FEŠTA U SRBIJI

BANDIĆ PUTUJE U SLUŽBENI POSJET BEOGRADU Zagrebački gradonačelnik usput će biti gost na srpskoj svadbi godine?

Lepa Brena i Boba Živojinović
 Goran Mehkek / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić dolazi u posjet Beogradu gdje bi se, kako Tanjug saznaje, trebao susresti sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, kao i sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom i srpskim patrijarhom Irinejom.

Također, Bandić bi ovaj posjet trebao iskoristiti da nazoči prijemu u povodu hrvatskog Dana državnosti koji u Beogradu priređuje ambasador Hrvatske Gordan Bakota, ali prema neslužbenim informacijama, bit će i gost na svadbi Filipa Živojinovića, sina poznate pjevačice Lepe Brene i nekadašnjeg poznatog tenisača Slobodana Živojinovića.

Pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović danas će izgovoriti sudbonosno 'da' u Beograd pred oko 1000 gostiju. Kako pišu sprski mediji gosti pristižu iz cijelog svijeta, a vodi se računa o svakom detalju.

Već sada pišu da će to biti najveća svadba na srpskoj estradi, a Blic od izvora bliskih obitelji Živojinović saznaju da će za svadbeno slavlje mlade pjevačice i Filipa biti izdvojeno nešto više od 400.000 eura.

Obzirom da gosti stižu iz najrazličitijih delova svijeta i Srbije, svima će biti organiziran smještaj koji će koštati oko 150.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:14