JOSIPOVIĆEVA KAMPANJA

Bare će iz Vinkovaca, a Dujmić iz Zagreba pjevati o ‘putu ka sreći’

Zagreb, 031009.U maloj dvorani Doma sportova odrzan je koncert za slobodu medija pod nazivom Probudi se u organizaciji novinara Hrvoja Appelta.Na slici: Goran Bare i Majke.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević/CROPIX

ZAGREB - Tridesetak domaćih glazbenika 9. i 10. studenoga izredat će se u tonskom studiju Nikše Bratoša kako bi snimili svoje dionice za pjesmu Gorana Bareta 'Put ka sreći', koja će postati himna za predsjedničku kampanju Ive Josipovića.

- Za 'Put ka sreći' odlučili smo se zbog snažne poruke te pjesme, koja je uz to kompatibilna s porukama Ivinog programa - objašnjava Nikša Bratoš, aranžer i producent himne, koji kaže da je interes glazbenika za sudjelovanje u Josipovićevom band aidu izniman.

Videospot će režirati Darko Drinovac koji otkriva da će kamerom proći cijelu zemlju:

- Zamislili smo da svatko od glazbenika pokaže gdje je njegov put ka sreći, pa ćemo tako Damira Urbana snimati u Rijeci, Rajka Dujmića u Zagrebu, Vinka Cocu u Trogiru, ' Majke' i Shortyja u Vinkovcima…

Ivu Josipovića mislili smo snimiti kako u Makarskoj svira klavir - objašnjava redatelj. Glazbenici su svojim besplatnim angažmanom Josipoviću uštedjeli znatnu količinu novca. S honorarima, snimanjem po Hrvatskoj, troškovi bi iznosili oko 40.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:15