STRANAČKI OBRAČUN

BELJAK POZVAO NA REVOLUCIJU, HDZ MU BRUTALNO SPUSTIO 'Zaključajte svoje automobile'; STIGAO I EKSPRESNI ODGOVOR HSS-a 'Znamo da volite tuđi novac...'

 
 Goran Mehkek / CROPIX

U Saboru se danas raspravljalo o poljoprivredi, a dio oporbenih zastupnika nije bio na raspravi. Predsjednik HSS-a Krešo Beljak tvrdi da zna zašto je tome tako.

- Predložio sam da se revolucionarnim metodama počne mijenjati društvo, to vam je razlog zašto nas nije bilo u Saboru, kazao je Beljak.

- Moramo provesti, pod navodnike, revoluciju kako bi maknuli HDZ s vlasti, to nam je cilj, dodao je, piše N1.

- Ako netko misli da će HDZ saslušati raspravu oko poljoprivrede, mirovinske reforme ili bilo čega drugog, vara se, kazao je Beljak.

Njegov poziv na revoluciju komentirao je HDZ na Twitteru sljedećom objavom.

'Pozivamo građane da dobro zaključaju svoje automobile!', napisali su HDZ-ovci, referirajući se na Beljakovu nekadašnju sklonost provaljivanja u tuđe aute.

Na odgovor iz redova HSS-a nije trebalo dugo čekati, pa su HDZ-ovcima poručili kako im i dalje duguju 700.000 kuna.

- Zahvalni smo što HDZ radi reklamu predsjedniku Beljaku s obzirom na to da su nam i dalje dužni 700 tisuća kuna. Budući da je poznato da HDZ voli tuđi novac i ovakvu reklamu smo spremni prihvatiti kao refundaciju manjeg dijela tog iznosa. Hvala, Uprava - napisali su na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:35