Počelo je s carpacciom od hobotnice s mediteranskom salsom, škampima na žaru i salatom od kozica. Sve zajedno koštalo je nekih devetstotinjak kuna. Brojkom, oko 900, piše Slobodna Dalmacija.
Slijedile su tri porcije jastoga "Thermidor" za 930 kuna, pa zubatac u pečenom povrću za 1885 kuna, te škarpina za 650 kuna. Umiješao se tu i crni rižot za 650 kuna, a sve se zalilo s dvije butelje Matuškova dingača. Svaka je plaćena 560 kuna.
Uz pokoju coca-colu, da se bolje provari jelo, travaricu, irski liker Baileys, macchiato, ukupan ceh koji je napravio bivši predsjednik Vlade Zoran Milanović, dok je još imao premijerski apetit, 2. listopada prošle godine u svojoj hotelskoj sobi u dubrovačkom hotelu "Palace" iznosio je – 6502 kune.
Cjelokupan slijed jela može se rekonstrui...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....