SLUČAJ RADELJIĆ

BIVŠI SAVJETNIK GRABAR-KITAROVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE JANDROKOVIĆA 'Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš šef Sabora'

 Goran Mehkek/Ranko Šuvar / Cropix

ZAGREB - Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković oštro napao potez bivšeg savjetnika predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nakon što je smijenjen s te dužnosti, kratko se oglasio i sam Mate Radeljić.

- Tko o čemu, Gordan Jandroković i izbornom legitimitetu. Moraš biti velika faca da sa 808 preferencijalnih glasova postaneš predsjednik Sabora”, odgovorio je Mate Radeljić na Jandrokovićeve prozivke .

Podsjetimo, Radeljić je u priopćenju nakon smjene naveo da mu je agent SOA-e prijetio zaletavanjem automobilom u njega ukoliko bude radio protiv predsjednice nakon što ode iz njenog Ureda.

Jandroković ga je danas oštro napao.

- Neprimjereno je i neobično da jedan od savjetnika predsjednice dovodi u pitanje njenu odluku da ga razriješi. Ponaša se kao dužnosnik s izbornim legitimitetom, a imenovala ga je predsjednica. Njeno je pravo imenovati i razriješiti, poručio mu je šef Sabora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:58