'PECA' GOSTE

BIZARAN GAF DIREKTORICE TZ GRADA MAKARSKE Rivijeru reklamirala fotografijom iz Mozambika, nije se dala smesti ni nakon niza neugodnih komentara

 
 CROPIX

- Usprkos antifa kaosima i svim virusima... Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite... Makarska rivijera - ove riječi Hloverka Novak Srzić napisala je u utorak na svom Facebook profilu, očito s ciljem da nahvali rodni kraj, ali sve je potkrijepila fotografijom koja nema apsolutno nikakve veze ni s Makarskom ni njezinom okolicom - naime, bajkovita pješčana plaža s Hloverkina profila zapravo se nalazi u - Mozambiku!

Nije dugo trebalo da to primijete i svi drugi - većina i dalje ne može vjerovati da je bivša prekaljena novinarka, TV voditeljica i aktualna direktorica Turističke zajednice Grada Makarske napravila takav gaf - štoviše, kasnije ga je čak pokušala i opravdati!

Screenshot / FACEBOOK

- Romantično, gdje je ova plaža? - upitala ju je jedna gospođa, a Novak Srzić joj je odgovorila: "Na svakom dijelu naše rivijere, ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote".

- Nisam znao da živim u Mozambiku. Svašta čovjek sazna od lokalnog HTZ-a... Nadajmo se da naši potencijalni gosti ne znaju koristiti Google reverse image search... Ili ćemo možda anektirat' Mozambik, predizborno je vrijeme, svašta se obećaje - samo su neki od komentara ispod sporne objave.

Iako su joj pojedinci sugerirali da obriše post, Hloverka ga je i dva dana poslije zadržala na svom profilu, ali u jednom od komentara objavila je pravu fotografiju iz Makarske i napisala: "Ispravak, evo prave fetive makarske plaže... Tko radi taj i griješi".

Screenshot / FACEBOOK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:48