POTRAGA ZA VOZAČEM KAMIONA, PRETRAŽUJU SE KUĆE I TEREN

Blokiran pristup zaseoku Donji Bilišani, 40 policajaca pretražuje teren oko rijeke Zrmanje

Bilisane Donje, 230611.Policija je jutros sa 10-tak vozila dosla u cesljanje terena u zaseoku Paravinja u kojem se nalazi kuca vozaca kamiona koji se sumnjici da je povezao maloljetnu Antoniju Bilic kojoj se gubi svaki trag.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković/CROPIX

>>>>> NOVO - 11:30 - Oko 10 sati 40-ak policajac započelo je s pretragom područja uz rijeku Zrmanju. Kako piše Večernji list, iz policije nisu htjeli potvrditi je li što pronađeno u kući koju je koristio 43-godišnjak D. P., no neslužbeno su kazali da zasad još uvijek nemaju konkretnih tragova.





Kuću koju je policija pretražila osumnjičeni je koristio od povratka iz Srbije u posljednjih godinu ili dvije, a navodno pripada njegovom stricu.

Rano jutros policija je blokirala pristup zaseoku Donje Bilišane kod Obrovca gdje bi trebala započeti pretraga uglavnom napuštenih kuća, terena, ali i kuća koje je koristio vozač kamiona koji je još uvijek samo prema navodima medija osumnjičen za nestanak sedamnaestogodišnje Antonije Bilić, piše Večernji.hr.

EKSKLUZIVNO Vozač ovog kamiona je u bijegu? U BiH je osumnjičen za silovanje

Podsjetimo, sinoć je objavljenom da su tijekom forenzičke pretrage pronađene ženske vlasi. Vještačenjem će se utvrditi pripadaju li nestaloj Antoniji Bilić, a rezultati bi trebali biti objavljeni danas.

Kako je jučer javio HTV , 43-godišnji vozač kamiona za kojim se traga osumnjičen je za silovanje u Bosni i Hercegovini. Njegova obitelj živi u Srbiji.

Antonija Bilić je 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole u Drnišu stopirala i ušla u kamion. Od tada joj se izgubio svaki trag. Dosad je ispitano više od 400 osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:25