Kada se prije šest godina s obitelji iz Zagreba preselio u Jablanovec podno Medvednice poduzetnik Marin Rinčić oduševio se okusom i kvalitetom vlastite domaće zimnice. Bilo mu je bitno da mu djeca jedu zdravo pa je počeo razmišljati o tome kako bi bilo izvrsno imati domaću pasiranu rajčicu dostupnu tijekom cijele godine.
Količine zimnice tako su se povećavale iz godine u godinu jer su i obitelji njihovih susjeda i prijatelja bili oduševljeni i tako mu je sinula ideja za ulazak u dućane. Zašto rajčica? Jer se lako čuva, a ujedno je i jedno od rijetkih vrsta povrća čija se kvaliteta i korisnost poboljšava kuhanjem.
Svoju je ideju predložio supruzi Maji i dobio zeleno svjetlo, a u razgovoru s bratom Nevenom došao je do imena i slogana; jer ih je u zanosu oko ideja uhvatila,...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....