POPUŠTANJE MJERA

Ceh ugostitelja HOK-a traži izjednačavanje uvjeta rada svih ugostiteljskih objekata

I vlasnici caffe barova mogu prilagoditi zatvorene dijelove svojih objekata epidemiološkim mjerama u zaštiti očuvanja zdravlja, ističu
 Damjan Tadic/CROPIX
I vlasnici caffe barova mogu prilagoditi zatvorene dijelove svojih objekata epidemiološkim mjerama u zaštiti očuvanja zdravlja, ističu

Ceh ugostitelja pri Hrvatskoj obrtničkoj komori (HOK) u utorak je zatražio da se u najavljenom postupnom otvaranju izjednače uvjeti rada svih ugostiteljskih objekata, poručujući da su horizontalna otvaranja ključ za ravnopravnost i jednakost unutar struke.

Ministar unutarnjih poslova i načelnik Nacionalnog stožera Civilne zaštite Davor Božinović najavio je postupno popuštanje epidemioloških mjera i prije 1. lipnja, a što bi uz ostalo obuhvatilo i povećanje broja ljudi na okupljanjima s 25 na 100, otvaranje zatvorenih dijelova restorana (ne i caffe barova) te produženje rada ugostiteljskih objekata s 22 na 23 sata, podsjeća se u priopćenju.

Reagirajući na te najave, iz Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a ističu važnost i nužnost horizontalnog otvaranja unut...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 18:58