NAPADNUTI VIJEĆNIK ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Ivica Brajdić: Tri policajca su me tukla, a sada sve to hoće zataškati

Prošlog petka oko 21 sat u kafiću Te-Ro u Strmcu Samoborskom došlo je do obračuna gostiju

ZAGREB - Policija zataškava da su trojica policajaca bila u skupini naoružanih batinaša koji su me pokušali ubiti noževima i pištoljima - kategorično je ustvrdio Ivica Brajdić (31), član Skupštine Zagrebačke županije.

Ispričao je da se prošlog petka oko 21 sat u kafiću Te-Ro u Strmcu Samoborskom njegovo društvo sukobilo s Markom G. (51) koji živi nekoliko kuća dalje.

Pijan smetao gostima

- Bio je vidno pijan i smetao je ne samo našem društvu, nego i svim drugim gostima u lokalu te osoblju. Na kraju su ga gosti izgurali na cestu, a on je galamio da će ga svi zapamtiti. Vratio se nakon 40-ak minuta s petoricom naoružanih tipova koji su, mašući noževima i pištoljima, počeli napadati goste.

Ljudi su se razbježali skačući kroz prozore, a ja sam ostao u lokalu, držeći stolicu ispred sebe. Marko G. zamahnuo je nekoliko puta nožem. Nasrtao je na mene vičući da će me zaklati. Na kraju me je posjekao po glavi i ubo u lice. Pao sam na tlo, a njegov brat Ante G. udario me pištoljem po glavi.

Cipelario me i Ivica G., treći brat koji je policajac. S njima su bila još dva policajca. Uspio sam se pridići i pobjeći. Imena napadača mi je poslije dva dana dao jedan iz skupine nasilnika, Nenad C., zaštitar u tvrtki AKD, koji se nije nadao da će se sve to pretvoriti u krvoproliće - rekao je Ivica Brajdić koji je poslovođa u Županijskim cestama.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:47