TURBULENTNO U LIČKOM HDZ-u

'ČUJEM DA ŽELE UNIŠTITI MOGA DADU. E, DOK SAM JA ŽIVA, NEĆE MOĆI' Majka legendarnog Gavrana, zapovjednika Tigrova, dala podršku Milinoviću

LIKA ONLINE

Darko Milinović i Marija Tomljanović

 

Član HDZ-a i kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović, kojemu zbog nedavnog 'desanta' autobusima na stranačku središnjicu u ponedjeljak spremaju sankcije, moguće i isključenje iz stranke, u nedjelju je posjetio mjesto Krasno gdje je nazočio svetoj misi nakon koje se družio s mještanima, piše Lika Online.

Nešto kasnije posjetio je Krivi Put gdje je obišao Spomen dom legendarnog zapovjednika Tigrova Damira Tomljanovića-Gavrana.

Lika Online piše da ga je tamo srdačno dočekala Marija Tomljanović - majka pokojnog Gavrana. Tomljanović je Milinovića pozvala na rakiju te ga je, kako navodi portal, pitala: "Je li istina da hoće uništiti moga Dadu?". Milinović se na to, kako pišu, nasmijao i Tomljanović rekao da će "sve biti u redu". "Čujem da žele uništiti moga Dadu. E, dok sam ja živa, neće moći", rekla je Tomljanović.

LIKA ONLINE

Milinović je u Krivom Putu obišao Spomen dom legendarnog zapovjednika Tigrova Damira Tomljanovića - Gavrana gdje se susreo s Damirovom majkom Marijom

LIKA ONLINE
 

Milinović se upisao u knjigu utisaka riječima: “Damire, budi ponosan na Hrvatsku koju si stvarao i za koju si život dao, kao što smo mi ponosni na Tebe”.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo