BIVŠI LIČKI HDZ-ovac

DARKO MILINOVIĆ NA TWITTERU SE RUGAO PLENKOVIĆU 'Moj krivi tajming, Penavin krivi tajming, evo i branitelji u krivom tajmingu. Kad je pravi?'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Darko Milinović, bivši član Predsjedništva HDZ-a, narugao se u četvrtak izjavama premijera Andreja Plenkovića, svog donedavnog stranačkog šefa, kojeg je samo par dana prije izbacivanja iz stranke, javno podržavao.

Podsjetimo, Milinovića je Visoki časni sud HDZ-a odlučio početkom rujna isključiti iz stranke zbog nepoštivanja stranačke discipline, nakon što je ovaj s oko 200 prstalica u nekoliko autobusa došao pred središnjicu HDZ-a kako bi prosvjedovao zbog odgađanja izbora u ličko-senjskom HDZ-u.

Milinović je danas na Twitteru, na kojem je otvorio profil u svibnju, a odnedavno je intenzivirao aktivnosti, objavio status koji se osvrće na najnovije izjave Plenkovića.

- Moj "krivi tajming", Penavin "krivi tajming", evo i branitelji u "krivom tajmingu". Zašto uvijek teorije zavjere? Kad je pravi tajming? Samo kad treba skupljati glasove, a kad treba čuti glasove onih koji su nas izabrali, onda je krivi tajming - poručio je Milinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:35