ČEP KOD SV. ROKA

DOBIO IZVJEŠĆE Butković: Moguće smjene u HAC-u do razine Uprave zbog gužvi na Uskrsni ponedjeljak

"Ne mogu prihvatiti činjenicu da nemamo alternativne načine preusmjeravanja prometa i da se za to Uprava HAC-a nije pobrinula na vrijeme", rekao je među ostalim Butković
Sveti Rok, 280316. Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba ceka se u dugoj koloni i do 2 sata. Foto: Ivan Lackovic / CROPIX
 Ivan Lackovic / CROPIX / CROPIX

SPLIT - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković potvrdio je u petak kako je dobio izvješće o zastoju na autocesti A1 pred tunelom Sv. Rok na Uskrsni ponedjeljak te je zbog toga najavio moguće smjene u Hrvatskim autocestama (HAC).

Na novinarski upit hoće li biti smjena u HAC-u zbog zastoja ispred tunela Sv. Rok, Butković je odgovorio da je sve moguće, a na dodatni upit do koje razine, rekao je: "Do razine Uprave."

"Ne mogu prihvatiti činjenicu da nemamo alternativne načine preusmjeravanja prometa i da se za to Uprava HAC-a nije pobrinula na vrijeme", rekao je među ostalim Butković.

Ministar Butković danas boravi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, gdje se sastao sa županom Zlatkom Ževrnjom, a nakon toga, kako je najavljeno, posjetit će splitsku tvrtku Plovput i Lučku upravu, pogledat će kako napreduju radovi na vanjskim vezovima u splitskoj luci, a obići će i gradilište mosta Trogir-Čiovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:36