TKO JE ODGOVORAN ZA GUŽVE?

KILOMETARSKA KOLONA KOD SV. ROKA NASTALA ZBOG DVA ŠAHTA?? Čitatelj: 'Nigdje nema radova! Zvali smo i HAC, ali tamo radi samo zaštitar'

 Screenshot/HAK nadzorne kamere

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Da zbog gustog prometa, između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel Sv.Rok u smjeru unutrašnjosti vozi se u koloni dugoj oko 8km, s povremenim zastojima i usporeno.

Javio nam se čitatelj koji je upravo prošao problematičnu dionicu.

- Stanje na Svetom Roku je užasno. Već sam sat i pol u neizdrživoj koloni prema Zagrebu. Kažu da su u tijeku radovi, ali nigdje nema radova. Prolazio sam ovuda prije tjedan dana i bila su ograđena dva nanovo betonirana šahta. Sada je identično, znači u tjedan dana ništa nije rađeno - kaže naš čitatelj David Pikutić iz Zagreba koji nam se javio kako bi upozorio i druge vozače na veliku gužvu na autocesti A1.

Ogorčen je što nitko ne reagira na sve goru prometnu situaciju.

- Mogli su preusmjeriti promet na staru cestu, zatvoriti jednu cijev ili preusmjeriti promet barem u jednom smjeru da se ovo stanje nekako olakša. No, nitko nije napravio ništa. Onaj tko je odgovoran za ovo trebao bi odmah dobiti otkaz.

Zvali smo i u Hrvatske autoceste ali tamo je, u trenutku ovakvih gužvi, dežuran samo zaštitar - požalio nam se čitatelj koji su već satima pokušava dovesti do Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:33