TAJNI SUSRET

EKSKLUZIVNO Brad Pitt i njegovi arhitekti projektirat će luksuzne hotele i vile ispred Brijuna!

Brijune je Bradu Pittu Angelina opisala kao raj na zemlji i idealno mjesto za igru njihove djece
US actress and director Angelina Jolie (R) and her partner US actor Brad Pitt pose on the red carpet during the premiere of her film "In the Land of Blood and Honey" (Au pays du sang et du miel) on February 16, 2012 in Paris. Jolie present her first movie as director, "In the Land of Blood and Honey" , a film about the women's situation during the Bosnian war. AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS
 AFP

Najslavniji glumački par na svijetu, Brad Pitt i Angelina Jolie , ovaj put zajedno, možemo očekivati u Hrvatskoj, a odredište im je Istra.

Nakon što je ljepša polovica para za prošloljetnog dvodnevnog boravka na Brijunima iskazala očaranost ljepotama arhipelaga i najavila novi dolazak s cijelom obitelji, Brijuni, ali prvenstveno kao poslovna prilika, privukli su i Brada.

Zajedno sa svojim prijateljima, uglednim arhitektima i dizajnerima, želi sudjelovati u realizaciji najvećeg turističkog projekta biznismena Danka Končara koji nasuprot Brijuna uskoro počinje graditi luksuzni resort s hotelima, vilama, marinom i golf-terenima.

Posrednik Šerbedžija

Riječ je o projektu radnog naziva Barabriga-Dragonera koji je Končar lani za 85 milijuna eura kupio od Hypo banke. Projektom se prvo oduševio veliki Končarov prijatelj, glumac Rade Šerbedžija, koji je za nedavnog Berlinskog festivala i povezao Brada Pitta s Končarom .

Diskretni biznismen

- Točno je, moj dragi prijatelj Danko radi izniman projekt na području Barbarige i Dragonere, to će biti svjetskih razmjera. U Berlinu sam orgnizirao večeru na kojoj smo se okupili nas tri para, Brad i Angelina, Danko i Jelena te Lenka i ja. Tom smo prigodom našim američkim prijateljima pokazali što se sve na tom divnom istarskom lokalitetu planira graditi i Brad se jako zainteresirao.

Rekao nam je da je njemu gluma posao, a prava strast su mu arhitektura i dizajn. Zajedno s uglednim svjetskim arhitektima već je radio na nekoliko velikih projekata, a sada bi ih htio dovesti i u Istru.

Premda je to bio tek prvi razgovor, Končar i on su se povezali i vjerujem da bi zaista moglo doći do partnerstva u realizaciji tog projekta - rekao nam je Šerbedžija. Iako slavni holivudski par Pitt-Jolie sve svoje poslove izvan svijeta filma drži u diskreciji, nije nepoznanica da je Brad Pitt i uspješan poslovni čovjek. Biznisu se posvećuje jednako predano kao što to Angelina čini u svojim brojnim humanitarnim misijama.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:28