JUTARNJI DOZNAJE

EKSKLUZIVNO Održan novi sastanak s Kujundžićem, predloženo mu je da sam odstupi, ali on i dalje prkosi i ne želi otići!

 
Prema zemljišnim knjigama, na Kujundžića u Novalji glase dva apartmana, veličine 38,99 i 37,69 kvadrata, a u jučerašnjoj verziji njegove imovinske kartice stoji vlasništvo nad jednim tamošnjim apartmanom od 50 kvadrata
 Damir Krajac, Goran Mehkek, Duje Klaric / CROPIX

Tijekom dana u Vladi je obavljen još jedan sastanak s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem, doznaje večeras Jutarnji list.

Neslužbeni izvori navode kako je Kujundžiću tijekom tog razgovora sugerirano da sam podnese ostavku, s obzirom na pritisak afera koji ne jenjava. No ministar, prema našim informacijama, nije pokazao interes da sam odstupi nego je naprotiv, kako nam je neslužbeno preneseno, "prkosio tom prijedlogu".

Naši sugovrnici stekli su dojam da se ministar ne želi svojevoljno povući iz Vlade, ali nam nisu rekli koji bi mogli biti potezi premijera Plenkovića za slučaj da Kujundžić definitivno odbije prijedlog koji mu je na tom izvanrednom sastanku danas bio priopćen.

Kujundžiću je navodno rečeno da bi, zbog narušavanja ugleda Vlade i HDZ-a, ostavku trebao dati već u nedjellju ujutro.

Izvor iz Vlade potvrdio nam je da se jučer održao sastanak s Kujundžićem. Dodaje da u odlukama koje slijede treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.

“Strpimo se još koji dan, vidjet ćemo sve početkom tjedna”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:47