RABAC

FOTO: NA ISTOČNOJ OBALI ISTRE OTVOREN JEDAN OD NAJLUKSUZNIJIH HOTELA NA JADRANU Kinderhotel s pet zvjezdica grandiozno je zdanje prilagođeno djeci

 
 CROPIX

Javnosti je u srijedu predstavljen prvi Kinderhotel u portfelju Valamar Riviere. Riječ je o vrhunskom hotelu s pet zvjezdica Valamar Girandella Maro Suites koji je sagrađen u okviru Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu. Riječ je o jednoj od najvećih turističkih investicija ove godine u Hrvatskoj, a u Hrvatskoj je ovo treći hotel ove vrste, dok ih je u Europi ukupno 50. U Valamaru navode da je time zaokružena njihova investicija u Rapcu u dva vrhunska ljetovališta koja su lani otvorena, a vrijedna su čak 635 milijuna kuna, što je ujedno i najveća investicija u hrvatskom turizmu.

- S ovim hotelom otvorili smo i novih 150 radnih mjesta u destinaciji Rabac, rekao je Sandi Sinožić, direktor destinacije Rabac u Valamar Rivieri prilikom obilaska ovog luksuznog hotela prilagođenog obiteljima i najmlađima. Prostrani obiteljski suiteovi, njih ukupno 149, opremljeni su dječjim potrepštinama i opremom za sigurnost djece - kutijom za igračke, zaštitnim utičnicama, dječjim klupicama u kupaonici, wc sjedalicom, baby phoneom i dječjim TV programima. U ponudi je i dječji krevetić, paket za bebe koji uključuje dječju kadicu, termometar, pelene, grijač za bočice i podlogu za previjanje beba te Playstation. Goste očekuje i dječji bife u restoranu te play lounge s unutarnjim igralištem i 24-satnom ponudom toplih napitaka, bezalkoholnih pića i poslijepodnevnih obroka poput salata, juha i kolača.

Uređen je i zabavni kompleks Aqua Maro s bazenom za bebe i grijanim bazenom, kao i vanjski bazen za aktivnosti s atrakcijama poput vodenih efekata i tobogana za sve uzraste. Tu su i Maro klubovi podijeljenim po različitim dobnim skupinama, a i plaže su posebno uređene za sve tipove gostiju.

- Prestižni lanac KinderHotels Europa, vodeća europska skupina hotela specijaliziranih za obiteljski odmor, ovom je hotelu već dodijelio pet smileya, odnosno „čistu peticu", navode u Valamaru.

Uz novinare hotel je obišao i labinski gradonačelnik Valter Glavičić.

- Ulaganje u Rabac privlači goste više platežne moći i repozicionira ga u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije. Investicija u ljetovalište višestruko koristi cijeloj lokalnoj zajednici. Otvaraju se nova radna mjesta, istaknuo je gradonačelnik Labina.

Inače, Valamar je ukupno u turistički portfelj uložio više od 4 milijarde kuna, a samo u posljednje dvije godine 1,6 milijardi kuna. U ovogodišnjem investicijskom ciklusu investirano je oko 700 milijuna kuna te se nastavlja s repozicioniranjem portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti. Iduće godine Valamar planira su svoje objekte uložiti dodatnih 616,5 milijuna kuna, čime se nastavlja intenzivni investicijski ciklus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:44