'MLADI SU SNAGA'

FOTO: PREMIJER RAZOČARAO ŠIBENSKE HDZ-ovce Plenković zaobišao 28. obljetnicu osnutka šibenskog ogranka, umjesto njega stigao Jandroković

 
 Nikša Stipaničev / Hanza Media

ŠIBENIK - Primjetno je bilo veliko razočarenje šibenskih hadezeovaca koji su dupkom ispunili u petak navečer Šibensko kazalište, kada se na svečanosti proslave 28. godišnjice osnutka šibenskog HDZ-a ipak nije pojavio predsjednik Vlade i predsjednik stranke Andrej Plenković.

Iako je najavio svoj dolazak, nije se pojavio na ovom slavljeničkom stranačkom skupu, već je kao njegov izaslanik došao glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković.

Nikša Stipaničev / Hanza Media
Gordan Jandroković

U vrlo složenoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Europi i svijetu, Hrvatskoj je kao nikad potrebna politička stabilnost. U takvim okolnostima odgovornost HDZ dodatno je veća zbog činjenica da je najjača oporbena stranka SDP u teškoj krizi.

Nikša Stipaničev / Hanza Media

A s druge strane razvile su se i rastu nove političke opcije koje su protestne, antisistemske i na njih se ne može računati u ozbiljnom upravljanju i vođenju državom.

Nikša Stipaničev / Hanza Media
Josipa Rimac

Sve brojke govore da smo na dobrom putu, a to je stalni gospodarski rast, proračunski suficit i jačanje kreditnog rejtinga. Unatoč svim dobrim pokazateljima i dalje moramo biti kritični u svom djelovanju – kazao je Gordan Jandroković na slavljeničkom skupu HDZ-a u Šibeniku.

Nikša Stipaničev / Hanza Media
Gordan Jandroković i Darko Milinović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:47