OČEVID U TIJEKU

FOTO: SNAŽNA DETONACIJA PROTRESLA ZADAR, TRESLI SU SE ZIDOVI! Bačena eksplozivna naprava na policijsku stanicu, nekoliko osoba privedeno

 
 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predjelu Voštarnice i susjednih četvrti. Negdje oko 2.30 začula se jaka detonacija od koje su se tresli zidovi.

Iz zadarske policije doznaje se da je došlo do eksplozije nepoznate eksplozivne naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici, piše Zadarski.hr.

U tom trenutku u blizini ograde nije bilo službujućih policajaca, te nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta u vidu pucanja stakala.

Na mjestu eksplozije provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, a u sklopu kriminalističkog istraživanja tijekom jutra je u prostorije policije dovedeno više osoba.

Prošle godine u noći s 4. na 5. prosinca u krug zadarske policije bačena je nepoznata eksplozivna naprava. U trenutku eksplozije, u blizini tog mjesta, nije bilo službujućih policajaca i nije bilo ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta.

Luka Gerrlanc / HANZA MEDIA

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:12