NEOBIČAN PAR

FOTO: ŠTO MISLITE TKO JE BIO U DRUŠTVU S BUNJCEM NAKON NJEGOVE PROMETNE NESREĆE? Po saborskog zastupnika došao je - Velimir Bujanec

 
Velimir Bujanec i Branimir Bunjac
 Srđan Vrančić / CROPIX

Saborski zastupnik i friško odbjegli živozidaš Branimir Bunjac u petak poslijepodne doživio je prometnu nesreću Zagrebu na križanju ulice Grge Tuškana i Frana Vrbanića.

Kako je doznao Jutarnji, Bunjac je vozio svoj Renault Clio te se dolaskom do navedenog raskrižja prednjim dijelom zabio u desni dio taksi vozila tvrtke Eko taxi u kojem je u tome trenutku bila jedna putnica.

Bunjac je za RTL rekao kako je on kriv za izazivanje prometne nesreće jer se, zbog neopreza, sudario s taksijem koji se zatim zabio u još jedan parkirani automobil.

- Nije moj dan - kratko je poručio Bunjac za RTL i dodao kako je automobil koji je vozio službeno vozilo stranke Živi zid.

No, priča je dobila još jedan intrigantni detalj. Naime, nakon nesreće po Bunjca je došao tv voditelj i neslužbeni medijski pokrovitelj domaće tvrde desnice, Velimir Bujanec.

Kako nam je Bujanec rekao, Bunjac je večeras trebao gostovati u njegovoj emisiji "Bujica". Kad je čuo da je njegov budući da gost sudjelovao u nesreći, došao je na mjesto nesreće.

- Sjeo sam s Bunjcem u auto i odvezli smo se na Z1 televiziju jer je gostovao u mojoj emisiji - rekao je Bujanec.

FOTOGALERIJA: Branimir Bunjac u društvu s Velimirom Bujancem nakon nesreće

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:24