Oko dvije tisuće građana Šibenika i njihovih gostiju okupilo se na tradicionalnom 16. Uskrsnom doručku na Uskrsni ponedjeljak, koji je na trgu ispred zgrade Županije organizirala Udruga obrtnika grada Šibenika, Turistička zajednica i Grad Šibenik.
Na dugačkim stolovima blagovalo se u uskrsnim delicijama. 'Najživlje' je, ipak bilo oko velike fritaje u kojoj je spremljeno čak pet tisuća jaja s 50 kilograma pancete i pršuta, te s dvadesetak kilograma slasnih šparoga. Za ovu deliciju potrošeno je još pedesetak kilograma kapule i bijelog luka. Kao i prijašnjih godina, riječ glavnog kuhara vodio je Ivan Ljubič, a asistirali su mu Anton Dobra, Joso Smolić i šibenskih dogradonačelnik Paško Rakić.
- Iz ove fritaje podijelit ćemo oko 1500 porcija - kazali su nam uglas Ljubić...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....