RAHEL ORBAN

FOTO: 'ZAR TE TATA NIJE NAUČIO LIJEPOM PONAŠANJU? ODVRATNA SI!' Mađarski turisti u Hrvatskoj snimili kći Viktora Orbana u sramotnoj situaciji

 
 Nyugati Feny, čitateljica

Mađarski mediji raspisali su se o sramotnoj anegdoti koja se dogodila u Hrvatskoj, a vezano za kćer njihova premijera Viktora Orbana. Prenijeli su pismo čitateljice Eszter, koja je Rahel Orban susrela na jednoj benzinskoj postaji, prenosi mađarski portal Nyugati Feny.

- Nisam mogla vjerovati kada sam ugledala kraljevski par, Recs i Tiborcza. Rahel je već u poodmaklom trudnoći. Evo o čemu se radi, Rahel je djetetu skinula pelenu i bacila ju na cestu, iako je kanta za smeće bila udaljena samo 20 metara. Povikala sam prema njima: 'Zar te tata nije naučio lijepom ponašanju'. POnašali su se kao da ništa nisu čuli.

Hrabri maleni Tiborcz kao zec je otrčao do automobila. Bila sam vrlo uznemirena. Naučili su me, ako idem u inozemstvo, da se moramo ponašati kao gosti, a ne bacati prljave pelene na cestu. Zato je vrijedilo studirati turizam u Švicarskoj. Pogledajte prekrasne slike, napisala je Eszter.

Ovo su fotografije iz Hrvatske, no portal Nyugati Feny ne navodi gdje su snimljene.

Nyugati Feny

Nyugati Feny

Nyugati Feny

Nyugati Feny

Nyugati Feny

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:37