ZAGREB U KAOSU

FOTOGRAFIJA KOJA NAJBOLJE GOVORI KOLIKO JE TEŠKO POLICAJCIMA I VOZAČICI Autobus jednostavno nema gdje proći, a najteže tek slijedi!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.07.2018. u 19:56

Željko Grgić / Hanza Media

 

Autobusu s hrvatskim nogometnim reprezentativcima trebalo je više od četiri sata da od zagrebačke zračne luke dođe do Trga Republike Hrvatske, odnosno zgrade Hrvatskog narodnog kazališta te ih još samo jedan kilometar dijeli od Trga bana Jelačića koji je već satima ispunjen navijačima.

Reprezentativci su sletjeli u 15.22 sati, niti deset minuta potom krenuli su prema Trgu bana Jelačića, a u 19.45 sati još uvijek su se nalazili u Savskoj cesti.

Fotoreporter CROPIX-a sa nadvožnjaka u Savskoj snimio je niz briljantnih fotografija koje najbolje govore kakav zadatak imaju policajci i vozačica autobusa. Vozilo gotovo nema gdje proći, a najgore tek slijedi - Frankopanska i Ilica.

Željko Grgić / Hanza Media
 

Nakon polusatnog odmora u prostorijama Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba oko 19.30 sati autobus je nastavio s putom.

Čitavom trasom oduševljeni navijači pozdravljali su svoje heroje koji su u proteklih mjesec dana ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta osvajanjem drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, no najveća gužva je upravo u posljednjem kilometru koji je pred njima.

Trg Republike Hrvatske ispunjen je navijačima kao i Frankopanska ulica i Ilica pa je teško i predvidjeti koliko će još vremena biti potrebno da autobus stigne na svoje odredište.

Prema procjeni policije na trasi se nalazi oko 200.000 navijača, dok ih na Trgu bana Jelačića čeka oko 110.000 ljudi.

Željko Grgić / CROPIX

Zagreb, 160718.
Savska cesta.
Hrvatska nogometna reprezentacija vraca se sa Svjetskog nogometnog prvenstva iz Rusije.
Na fotografiji: nogometasi pozdravljaju okupljene.
Foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Zeljko Grgic / CROPIX
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo