ČELNIK UDRUGE

FRED MATIĆ O STANJU U HVIDRI 'Đakić je nula od čovjeka, ali kad vidiš one koji žele na njegovo mjesto, dođe ti da zavapiš 'Đakiću, vrati se!'

Na fotografiji: Predrag Matić
 Davor Pongračić / CROPIX

Aktualne događaje je u emisiji N1 televizije komentirao Predrag Fred Matić. Osvrnuo se na stanje u HVIDRA-i i Josipa Đakića, čija se smjena traži.

'O Josipu Đakiću bi se mogla napisati knjiga, a isto bi stalo u jednoj rečenici. Zna se da je HVIDR-a produžena ruka koja je služila za potkusurivanje pravosuđa. Branitelji su dobri dečki, ali čelnici tih udruga... Josip Đakić je nula od čovjeka, međutim, oni koji se spremaju doći na njegovo mjesto, dođe ti da zavapiš: 'Đakiću, vrati se, sve ti je oprošteno.', rekao je Matić.

Osvrnuo se na današnje saslušanje Dubravke Šuice pred Odborom za ustavna pitanja Europskog parlamenta te na aferu koja je nastala oko njezine imovine. Matić ističe da je morala prijaviti jahtu.

'Zna se da javna osoba mora prezentirati svu svoju imovinu. Podložna je propitivanju kako novinara, tako i javnosti. Ako je čista, zašto taji?', rekao je i dodao da premijer Plenković nijednom nije rekao da bi ona to morala učiniti.

'To je kao kad se roditelj na profesora naljuti što mu je dijete dobilo lošu ocjenu, a ne na dijete što nije učilo', kaže Matić.

Osvrnuo se i na navode da je kći Dubravke Šuice 2011. godine bez kredita kupila stan u Zagrebu

'Hrvati su ljubomoran narod i ne vole kad netko uspije u životu, njena kćer nije javna osoba, treba je pitati kako da studenti ne mogu sastaviti kraj s krajem, a ona je uspjela kupiti stan i prije nego je završila fakultet. To treba pitati i poticati da uspješni ljudi vide kako se radi. Nije ni završila fakultet, a već ima keš, kako to. Crvenim se zbog hrvatske države. Porezna uprava ima sve podatke, ali znamo tko je vodi, ruka ruku mije, vrana vrani oči ne vadi', dodao je Matić za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:55