RENATA VINŠEK

FRIZERKA KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ NAPALA ŠKORINU SUPRUGU 'Imat ćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, selim u Ameriku'

 
Kolinda Grabar-Kitarović i Reanta Vinšek
 Jure Miskovic, Ranko Suvar/Cropix

Renata Vinšek, dugogodišnja frizerka predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na svom Facebook profilu oštro je napala suprugu predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.

Uz tekst, u kojemu ističe koliko bi bila razočarana ako bi Kim Ann Škoro postala prva dama Hrvatske, objavila je poveznicu na intervju Škorine supruge iz Nedjeljnog Jutarnjeg.

- Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje, napisala je Renata Vinšek pa dodala da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro bila u vrijeme rata.

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih frizerki koja se umirovila te zatvorila svoj salon u Frankopanskoj, bila je frizerka i prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Kroz njezin su salon prošle brojne glazbene, glumačke i sportske zvijezde poput pokojne Ene Begović, Alke Vuice, Ksenije Urličić, Sanje Doležal, Tereze Kesovije te mnogih drugih.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 15:27