NAKON UPLAĆENE JAMČEVINE

GAZDIN PRVI DAN NA SLOBODI Nahranio golubove, vratio se u omiljeni salon pa otkrio planove za budućnost: 'Idem na izbore, osvojit ću vlast!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.11.2018. u 09:12

Bruno Konjevic / CROPIX

 

Posrnuli šef Agrokora Ivica Todorić u utorak navečer pušten je iz Remetinca nakon što je za njegovu jamčevinu uplaćena sudu svota od 7,5 milijuna kuna.

Svoj prvi dan na slobodi Todorić je iskoristio za odlazak u svoj omiljeni frizerski salon, a ondje je bio i Ivica Mudrinić.

"Kakvo je stanje? Dobro da si se vratio", kazao je Mudrinić Todoriću nakon što su se zagrlili, piše RTL.

 

Također, kao što je to i prije običavao, Todorić je u obližnjem parkiću hranio golubove.

Novinari RTL-a pitali su ga koji su mu sljedeći potezi na što je kazao kako je na redu . "Ja sam uvijek spreman za ", poručio je Todorić te dodao kako ćemo  o kojoj govori uskoro svi moći vidjeti.

A ta akcija mogla bi biti politički angažman.

''Za jamčevinu mi je pomoglo jako puno ljudi, sami su se javljali. Nije fer da sad govorim, sve će se znati. Osvojit ću vlast i pokrenuti Hrvatsku na pravi način, idem na izbore, rekao je Todorić za 24sata.

 

Podsjetimo, iako je Županijski sud u utorak odlučio pustiti  Todorića na slobodu nakon uplate 7,5 milijuna kuna bivši šef Agrokora ne smije napuštati područje Grada Zagreb bez dopuštenja suda.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo