Jadran iz godine u godinu bilježi rekordan broj gostiju, a ugostiteljski objekti niču na svakom uglu, kantunu i ćošku. Nudi se svašta. Ima modernih jela, starinskih, autohtonih s modernim prizvukom, egzotičnih... Kvaliteta i cijena često i nisu u najboljem omjeru, posebice ljeti kad cijene skaču u nebo, nestašica je određenih namirnica, PDV je skočio, a naravno, treba nešto i zaraditi.
A opet, autohtoni specijaliteti i vrhunsko vino u hit gradovima mogu se pronaći u prosjeku tek u svakom petom restoranu koji je smješten u centru. Međutim, takvi restorani paprenih cijena uglavnom rade sezonski posao. Može li drugačije? Gdje jedu lokalci? Koji su to restorani “s dušom” u kojima ćete svakoga dana zateći lokalnu ekipu svih generacija i pokojeg oduševljenog putnika-namjernika? Odl...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....