TEAM BUILDING

Gradonačelnik Karlovca i ove godine vodi 50 zaposlenika na obveznu duhovnu obnovu

Gradski pročelnici, dužnosnici, direktori i ravnatelji etički će sagledavati profesionalni rad u meditativnom miru karmelićanskog samostana

KARLOVAC - Pedesetak gradskih pročelnika, dužnosnika, ravnatelja škola i ustanova te direktora gradskih poduzeća, predvođeni gradonačelnikom Damirom Jelićem i njegovom zamjenicom Marinom Kolaković, sljedeću srijedu putuje na trodnevnu duhovnu obnovu, odnosno team building u karmelićanski samostan Sv. Ilije na Buškom jezeru u BiH.

Komunikacija srcem

Prošle godine gradonačelnik Jelić, inače veliki vjernik, suradnike je u isti samostan odveo na jačanje međuljudskih odnosa i usavršavanje komunikacijskih vještina na temeljima poslovne etike, dok će ovaj put tamo etički sagledavati profesionalni rad. Vodeći ljudi Karlovca na seminarima će učiti o etičkim aspektima rada koji obavljaju, o nenasilnoj komunikaciji - komunikaciji srcem, odgovornosti u međuljudskim i poslovnim odnosima te će na radionici izraditi elemente etičkog kodeksa.

Andreja Barberić, glasnogovornica Grada, posebno je naglasila da troškovi organizacije stručnog usavršavanja neće teretiti proračun Grada Karlovca, kao ni porezne obveznike. Kako nije navela niti da će hodočasnici putovanje plaćati iz vlastitih džepova, moguće je da su si osigurali sponzorstvo za putovanje.

Dislocirano radno mjesto

Nakon lanjskog putovanja ostalo je nejasno tko im je sve to platio, a na novinarske upite jesu li polaznici team buildinga te dane u tjednu koristili kao godišnje odmore, dogradonačelnica Kolaković ponudila je zanimljivo objašnjenje: - Svi sudionici seminara u te su dane bili na svojim radnim mjestima, samo malo dislocirano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:48