ANTE PRANIĆ

GRADONAČELNIK VRGORCA OTPUSTIO VIŠAK LJUDI PA U NJIHOV URED SMJESTIO VRTIĆ 'Dočekao nas je kaos, a sada imamo dodatnu prostoriju za još djece'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.11.2018. u 08:30

Vrgorac, 150518
Ante Pranic, gradonacelnik Vrgorca.
Na fotografiji : Ante Pranic, gradonacelnik Vrgorca .
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
Facebook Ante Pranić, CROPIX

 

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić na svom je Facebook profilu objavio kako je "u dječjem vrtiću uveo red". Uz fotografiju dodatne prostorije za još jednu grupu djece u dječjem vrtiću, koju je ranije koristila gradska administracija, objavio je i priču o tome kako je bilo ranije, a što se dogodilo nakon što je otpustio višak djelatnika. Ističe da je sve učinio po zakonu. 

'Kada su nam građani dali povjerenje dočekao nas je kaos u dječjem vrtiću. Nismo imali pedagoga ili stručne osobe ali smo imali višak administracije. Uveli smo red. Sada nemamo administraciju zbog racionalizacije ali imamo stručno osoblje za djecu. Prozivani smo godinu dana da samo protuzakonito otpustili višak djelatnika iz administracije koji su inače zaposleni protivno Pedagoškom standardu. Danas je došla sudska presuda za jedno administrativno radno mjesto koje smo ukinuli. Sud kaže da smo sve proveli po zakonu. Nakon racionalizacije administrativnih mjesta, razbili smo i spojili sve urede administracije i napravili dodatnu prostoriju za još jednu grupu djece', napisao je Pranić na Facebooku.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo