ZAGREB - Svinjska gripa je očito gripa s kojom se svatko mora boriti na svoj način, izborom između preventivnog cijepljenja ili pak, vjerovanja u bolju sreću i otpornost organizma.
Umnogome u prevenciji koristi prehrana kojom se podiže imunitet pa se tako u restoranima po Srbiji već pojavio cijeli niz menua kojima se “sprečava oboljenje od gripe”. Naravno, riječ je o prvenstveno marketinškom pristupu. U hrvatskim restoranima takva ponuda gotovo da i ne postoji, ali svi kuhari razmišljaju o hrani kojom bi se suprotstavili gripi.
Tanka, jedna crta
- Kaj se tu ima pitati i ne znati - brzo je izgovorio Tomislav Špiček kada smo ga pitali kako bi on hranom spriječio gripu. - Svi koji jedu moju hranu nemaju pojma kaj je to gripa jer jedu češnjak, čvarke, krvavice, fino meso iz paca ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....