CROATIA BY CAR

Hanza Media i Jutarnji list ponosno predstavljaju jedinstvenu aplikaciju za turističko istraživanje Hrvatske

Tisuće restorana, hotela i znamenitosti uz sve hrvatske autoceste
Dijeljenje letaka za besplatnu aplikaciju Hanza Medie 'Croatia by car'
 Damir Krajač / CROPIX

Vozite. Otkrijte. Doživite. Slogan je to aplikacije Croatia By Car koju ovih dana predstavlja Hanza Media, a koja je jedinstven vodič za turiste koji žele uistinu upoznati i istražiti našu zemlju.

Besplatna aplikacija dostupna je u Google Play Storeu za Android uređaje i App Storeu za iOS uređaje na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a u njoj se nalaze preporuke za tisuće restorana, seoskih domaćinstava, hotela, znamenitosti i trgovina koje se nalaze uz sve hrvatske autoceste. Želja nam je bila da domaćim i stranim turistima koji ovih dana ulaze na autoceste u Hrvatskoj omogućimo jedan potpuno novi izbor: ugodnu vožnju, istraživanje krajeva kroz koje još nisu prolazili te više od tisuću probranih restorana, hotela, seoskih domaćinstava, brojnih znamenitosti i prirodnih ljepota Hrvatske.

Način na koji aplikacija funkcionira dosad je neviđen u Hrvatskoj i u potpunosti je prilagođen korisniku i njegovim potrebama. Ideja je jednostavna: vozite se autocestom i želite napraviti pauzu, jednostavno aktivirajte aplikaciju Croatia By Car i pronađite svoju lokaciju. Aplikacija će vam označiti najbliži izlaz i ponuditi sadržaje koji se nalaze u blizini.

Na pripremi podataka za aplikaciju mjesecima su radili deseci novinara i zaposlenika Hanza Medije, a sve kako bi svaki podatak u njoj bio provjeren i pouzdan. Ponosni smo na preporuke restorana iza kojih stoji tim Dobre hrane i renomiranog izbora Dobri restorani, dok iza preporuka za znamenitosti stoji tim koji godinama istražuje više i manje razvikane hrvatske atrakcije za magazine Times i Like! Putovanja.

Za svaki restoran i seosko domaćinstvo u vašoj blizini aplikacija će vam pokazati sve relevantne informacije: koji su glavni specijaliteti u ponudi, o kojoj se vrsti kuhinje radi i kakav ambijent možete očekivati, kako stupiti u kontakt s odabranim restoranom i kako do njega doći te koji je njegov cjenovni rang. Želite li saznati o pojedinom restoranu nešto više, moći ćete proučiti i njihove službene stranice te dostupne društvene mreže. Ako se želite zadržati na mjestu na kojem ste stali na ručak, odaberite u aplikaciji Croatia By Car kategoriju smještaj i izlistat će vam se obližnji mali i obiteljski hoteli te seoska domaćinstva koja imaju mogućnost smještaja. Za svaki ćete doznati kategoriju, razinu komfora i specifičnu ponudu koja bi vam mogla biti zanimljiva.

Jeste li znali da se samo nekoliko kilometara od autoceste kojom vozite nalaze dvorci, stare utvrde, prekrasni nacionalni parkovi i parkovi prirode? Napravite pauzu od putovanja i u aplikaciji Croatia By Car odaberite kategoriju znamenitosti. Prema vašoj geolokaciji pojavit će vam se obližnje turističke atrakcije koje preporučujemo da svakako posjetite. Upoznajte bogatu hrvatsku povijesnu i kulturnu baštinu, kao i nevjerojatne prirodne fenomene.

A za putovanje bez inenađenja, uvrstili smo u aplikaciju i popis dućana i benzinskih postaja koji bi putniku također mogli zatrebati.

Aplikacija koju možete skinuti besplatno je “živi” proizvod koji će se stalno nadopunjavati, ispravljati i osvježavati novim podacima.

- Croatia By Car, magazin i aplikacija, nastao je kao ideja Hrvatskih autocesta (HAC), a uz suradnju svih koncesionara autocesta u Hrvatskoj. Ponosni smo što smo prvi hrvatski medij koji je izašao s ovakvim proizvodom i što ćemo pridonijeti da razni putnici, bilo domaći ili strani, još bolje upoznaju Hrvatsku – rekao je glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:01