LETJELE ŠAKE NA PIRU

HDZ-ov zastupnik potukao se na svadbi svog sina

 Davor Pongračić/CROPIX

SLAVONSKI BROD/NOVA GRADIŠKA - Iz PU brodsko-posavske priopćeno je kako je u nedjeljnim ranim jutarnjim satima ,04,39 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira i kojem je sudjelovalo više osoba.

Prekršajnom obradom utvrđeno je da je oko 04,30 sati u novogradiškom domu u Zvonimirovoj ulici došlo do svađe i tučnjave između B.Ž. (25), Z.J. (27) i M.J. (30) s jedne strane te M.B. (49) i I.B. (25) druge strane. Tom prilikom razmijenjeno je više udaraca, a najdeblji kraj izvukli su B.Ž. i Z.J. koji su pomoć morali potražiti u novogradiškoj bolnici gdje su im ozljede okvalificirane kao lakše.

Bila bi ovo još jedna "uobičajena“ crna vikend vijest da se iza inicijala ne krije saborski zastupnik HDZ-a Mato Bilonjić i njegov sin Igor, te trojica mladića navodno jako dobrih prijatelja njegovih sinova Igora i Deana.

- Ženio mi se sin, osigurao sam šator i glazbu za pušače. Ovi momci su došli u dvoranu i zapalili cigarete. Rekao sam im, momci, sutra će biti u novinama kako se pušilo na svadbi saborskog zastupnika. Zamolio sam ih da ugase cigarete ili da odu pod šator, ali me nisu poslušali i ja sam ih izveo van. Kasnije sam čuo da je neka gužva vani - kaže Mato Bilonjić koji negira da su on i njegov sin sudjelovali u tučnjavi.

- Ma, to su se oni sami potukli, a ja sam zamolio jednog čovjeka da pozove policiju. Pa, rekao sam i policajcima: "Evo pogledajte, u bijeloj sam košulji, vidite li ikakvih tragova tučnjave?“ A moj sin Igor nije uopće bio vani - tvrdi Mato Bilonjić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 22:23