REAKCIJA

HDZ UZVRATIO MILANOVIĆU NA OPTUŽBU DA PLENKOVIĆ O TUĐMANU IMA NAJGORE MOGUĆE MIŠLJENJE 'Iskompleksiran je, Tuđmanu nije dostojan ni cipele brisati'

 
Franjo Tuđman
 REUTERS

Iz HDZ-a su u nedjelju uzvratili predsjedničkom kandidatu SDP-a Zoranu Milanoviću na njegove optužbe usmjerene prema Andreju Plenkoviću u pogledu odnosa aktualnog hrvatskog premijera prema prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Kao što smo izvijestili, Milanović je u subotu izjavio da mu je jako simpatično gledati kako su ljudi poput 'novoprobuđenog i novopečenog štovatelja Franje Tuđmana' Andreja Plenkovića, za koje zna tko su i što su, razvili duboki afinitet i afekt prema Franji Tuđmanu. - To je neiskreno. Moj pozdrav i razdragani mah novom ljubitelju Franje Tuđmana. Znamo tko je Plenković. On o Tuđmanu ima najgore moguće mišljenje, lošije nego ja, rekao je Milanović.

Na taj Milanovićev istup HDZ-ovci su regirali tvrdnjom da on Tuđmanu nije dostojan ni cipele obrisati, a isto su na svojem službenom profilu na Facebooku napisali i za SDP-ovog saborskog zastupnika Peđu Grbina, kojeg su opisali kao Milanovićeva trbuhozborca.

- Iskompleksiranom Milanoviću bilo bi bolje da napokon otkrije od kojih je klijenata zaradio milijune i koje im je točno “usluge” pružao u prošle 3 godine izvan politike umjesto da opet pokušava liječiti luzerske frustracije iznoseći neistine o Andreju Plenkoviću. Nesposobni i društveno neprilagođeni Milanović mogao je kao slučajni premijer samo sanjati dobre ekonomske rezultate i međunarodne uspjehe koje postiže naša Vlada, pa mu ne preostaje ništa drugo nego ljubomorno podvaljivati predsjedniku HDZ-a, navode HDZ-ovci.

- Najbolji odgovor na novu laž - da „Plenković nikad nije imao dobro mišljenje o dr. Tuđmanu“ - jest činjenica da je na prijedlog upravo ove Vlade i ovog HDZ-a nedavno uveden, na veliku tugu SDP-a, Velered Predsjednika RH Franje Tuđmana. A čemu je u Saboru najžešći protivnik bio upravo Milanovićev trbuhozborac Peđa Grbin, koji je najvećeg državnika u hrvatskoj povijesti optužio za ratne zločine! Na sreću, Hrvati su svjesni da Grbin & Milanović nisu dostojni dr. Tuđmanu ni cipele obrisati, zaključili su HDZ-ovci na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:49