U ZAGREBAČKIM REMETAMA

HOLY OZLIJEĐENA U PROMETNOJ NESREĆI 'Sama sam si kriva, uplašila sam se... I da, imala sam kacigu, vozila s važećom vozačkom, a skuter je registriran'

 
Mirela Holy
 Zeljko Puhovski / CROPIX

Mirela Holy, bivša SDP-ova i kandidatkinja ove stranke na zadnjim europarlamentarnim izborima u srijedu je imala prometnu nesreću u Remetama u kojoj je, kako kaže, srećom samo lakše ozljeđena.

- Sama sam si kriva za nesreću jer sam po kiši išla van sa skuterom. Spuštala sam se niz cestu kada je kombi koji je dolazio u susret presjekao zavoj. Uplašila sam se, počela kočiti i proklizala. Iza mene je bila kolona automobila.... Bilo mi je jasno da ću pasti i da će me udariti auto - prepričala je Holy kako je došlo do nesreće i navela da ju je, kada je pala na cestu, udario automobil, ali je vozačica bila spretna, uspjela se odmaknuti maksimalno od nje, tako da udarac nije bio strašan.

- Imam više hematoma, a iščašeno rame su mi odmah namjestili, tako da je sve dosta dobro. Osjećam bolove, ali ništa strašno - rekla je Holy.

Napominje da je imala kacigu, da je vozila s važećom vozačkom dozvolom, te da je skuter registriran. Rekla je i kako joj ovo nije prvi pad sa skutera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:20