ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE

HOTEL TOMISLAVOV DOM NA SLJEMENU POSTAJE KARANTENA Gostima je rečeno da ga napuste tijekom dana, sportaši s invaliditetom već preseljeni

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.02.2020. u 20:21

Zagreb, 020117.
Sljeme, Tomislavov dom.
Konferencija za medije uoci Audi FIS Ski World Cup, Snow Queen Trophy utrke. Nika Fleiss vodila je razgovor s dvije hrvatske skijasice Leonom Popovic i Idom Stimac.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX

Tomislavov dom

 

U hotelu Tomislavov dom na Sljemenu se uspostavlja karantena zbog koronavirusa, piše Index.hr.

Kako doznaje Index, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je odluku o otvaranju karantene u hotelu Tomislavov dom i apartmanima Snježna kraljica na Sljemenu.

Odgovornost nad karantenom preuzima Područni ured civilne zaštite Zagreb, a navodno je i gostima hotela rečeno da ga danas tijekom dana napuste.

Na samom ulazu u hotel je već postavljen dokument naslovljen "Nalog za mobilizaciju" u kojem se obavještava o karanteni.

Direktorica Europskog kupa za sportaše s invaliditetom Anju Škutelj potvrdila je da su sportaši s invaliditetom morali napustiti hotel do 16 sati kako bi se počela uspostavljati karantena.

 - Sportaši su tamo trebali biti smješteni do subote, a organizatori karantene samo su odjednom donijeli odluku i mi smo morali preseliti sportaše u drugi hotel u Zagrebu - rekla je Škutelj.

 

Izdvajamo