KRENULE KULOARSKE PRIČE

HRT GASI JEDNU OD SVOJIH NAJDUGOVJEČNIJIH EMISIJA KOJA JE IMALA KULTNI STATUS Urednica se oprostila od gledatelja, HTV najavio novu emisiju

 
Branka Kamenski, Dražen Ilinčić
 Goran Mehkek, Neja Markicevic / CROPIX

Nakon 24 godine, HRT više neće emitirati kultnu emisiju 'Pola ure kulture', koju je uređivala Branka Kamenski. Urednica se u srijedu navečer oprostila od gledatelja i pohvalila kako se tijekom cijelog emitiranja te emisije u nju nisu upleli kulturni lobiji niti političari.

Tportal prenosi da kruže kuloarske priče po kojima je do gašenja emisije došlo na inicijativu same urednice Kamenski, koja je navodno smatrala da se format emisije potrošio.

HRT ipak gledateljima priprema novu emisiju. Emitiranje 'Kulture s nogu' počinje u siječnju na Prvom programu, a emitirat će se u 20:05 sati. Tu će emisiju uređivati i voditi Dražen Ilinčić, dok će Branka Kamenski u njoj raditi kao 'back urednik'. Ilinčić je najavio da će se raditi o emisiji s informacijama o događajima u kulturi na zabavan način.

'Trajat će pola sata, i uz mene će biti voditelj Ivan Colarić. Bit će dinamično, brzo s dvije ture gostiju, a u sklopu emisije bit će i prilog o tjednom kulturnom pregledu' rekao je za Tportal Dražen Ilinčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:49