StoryEditor
VELIKA POTRAGA

Hrvatski turist koji je nestao u Brazilu je pronađen

NOVO Prijatelji Sandra Ptičeka danas su na društvenim mrežama objavili da je Hrvat pronađen!

----------------------

Hrvatski 38-godišnji turist Sandro Ptiček nestao je u Brazilu prije 21 dan, a posljednji put je viđen na Badnjak s brazilskom djevojkom i kćerkom na istoku zemlje, objavila je u petak policija te južnoameričke države.

Federalna policija istočne regije Bahía napominje kako je Pitcek posljednji put viđen u brdovitom području s dolinama Vale do Capão gdje se nalazi i nacionalni park Chapada Diamantina. Nakon toga se više nije javio, a obitelj je rekla policiji da to za njega nije uobičajeno ponašanje.

Hrvat je imao tamni sivi automobil Renault Logan koji je trebao biti vraćen kompaniji za najam vozila 9. siječnja no niti u petak, šest dana kasnije, nitko se nije pojavio kako bi ga vratio. Automobil nije pronađen.

Policija kaže kako Sandro govori malo portugalski no da dobro poznaje područje i da svake godine dolazi u Brazil kako bi proveo nekoliko mjeseci u području Vale do Capão.

Policija je objavila Sandrovu fotografiju te pozvala građane da se jave u Interpolov ured u Bahiji čiji je kontakt pustila u medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2020 19:03