LIJEPA GESTA

HUMANITARNA AKCIJA ZA UDRUGU KRIJESNICA Djelatnici hotela Hilton trčat će maraton kako bi pomogli oboljeloj djeci

Njihovi zaposlenici, uključujući voditelje odjela i generalnu direktoricu, trčat će ukupno 286km
 Udruga Krijesnica

ZAGREB - Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb organizira humanitarnu akciju, u sklopu 22. Zagreb Maratona koji se održava 13.listopada.

Njihovi zaposlenici, uključujući voditelje odjela i generalnu direktoricu, trčat će ukupno 286km, kako bi skupili 20.000 kuna donacija za Udrugu Krijesnica. Sve donacije namijenjene su organiziranju ljetnog rehabilitacijskog kampa za djecu koja su preboljela manigne bolesti.

Hilton Worldwide od 6. do 12. listopada slavi Svjetski tjedan usluge kako bi isunili svijet 'svjetlom i toplinom gostoprimstva'. Tijekom tog tjedna, preko 4000 hotela u svijetu, sudjelovat će u aktivnostima kojima podupiru svoje zajednice. Tim hotela DoubleTree by Hilton Zagreb odlučio je sudjelovati u ovoj incijativi Utrkom za Krijesnicu.

- Krijesnica je neprofitna udruga koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima. Među brojnim aktivnostima mi smo odlučili sve donacije usmjeriti u organiziranje ljetnih rehabilitacijskih kampova za izlječenu djecu. Trošak kampa za jedno dijete iznosi 3,000 kuna. Naš cilj je prikupiti 20.000,00kn s kojima možemo pomoći šestero djece, poručuju iz Hiltona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:46