PORUKA IZ FRAN MIHALJEVIĆA

'HVALA VAM ŠTO SE VIŠE NE OSJEĆAMO KAO DRŽAVNI NEPRIJATELJI!' Zaraženi blizanci: 'Kako jutro odmiče malo nam raste temperatura, ali osjećamo se dobro'

 
 Privatni album

Blizanci koji boluju od koronavirusa i nalaze se u karanteni u Klinici za infektivne bolesti osjećaju se dobro. Za Jutarnji list su poručili kako se jedan ujutro probudio bez temperature, a drugi je imao 37.2.

- Kako jutro odmiče malo nam raste temperatura, ali ne prelazi 38. Osjećamo se dobro, ništa drugačije od bilo koje viroze koju smo do sada imali - kažu nam.

Vrijeme krate gledanjem vijesti, a čitaju i komentare koje građani ostavljaju ispod teksta njihove ispovijesti koju je Jutarnji list sinoć ekskluzivno objavio.

- Jako nam je drago što ima puno komentara podrške i što se više ne osjećamo kao državni neprijatelji - smiju se i odgovaraju nam na neke upite čitatelja koji ostavljaju komentare.

privatni album
Soba u kojoj su smještena braća zaražena koronavirusom

Na pitanje gdje je sanitarni čvor, jer se ne vidi na fotografiji, kažu nalazi se unutar sobe.

- I tu imamo protokol. Prije obavljanja nužde moramo uliti neko sredstvo, a nakon obavljanja nužde moramo pričekati deset minuta prije puštanja vode. To je mjera sigurnosti da virus ne uđe u kanalizaciju - objašnjavaju.

privatni album
Soba u kojoj su smještena braća zaražena koronavirusom

Nekoliko čitatelja je postavilo pitanje otvaraju li prozor. Na to odgovaraju da ne smiju i da im ne pada na pamet takvo nešto napraviti.

- Naravno da slušamo sve upute i da ne radimo ništa na svoju ruku, tako da nema bojazni da ćemo otvoriti prozor. Jedini doticaj sa svježim zrakom je kada dobijemo ručak kada na par sekundi otvorimo vrata, onoliko koliko treba da se uzme tanjur - kažu.

Za kraj zahvaljuju svima, prvenstveno obitelji na podršci, prijateljima, kolegama pa i cijeloj javnosti koja brine za njih.

- Telefon stalno zvoni, a podrška u izolaciji je neprocjenjiva – zaključuju.

privatni album
Soba u kojoj su smještena braća zaražena koronavirusom

privatni album
Soba u kojoj su smještena braća zaražena koronavirusom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:50