'ZAKLAT ĆU TE K'O PRASE'

I VESNA PUSIĆ DOBILA PRIJETNJE SMRĆU 'Ovo je poruka hrabrog hibridnog ratnika... prijavljenog policiji!'

 
 CROPIX/Facebook

GLAS-ova Vesna Pusić samo je jedna u nizu političara koji su zbog svojih stavova o haškoj presudi šestorki zaprimili prijetnje.

Naime, već jutros u Saboru, nezavisni zastupnik Željko Glasnović napao je Ivana Pernara (Živi zid) kazavši mu kako su ga, zbog 'njegovog likovanja nakon što je Slobodan Praljak popio otrov', tražila trojica i kako ne bi bio na sjednici da su ga pronašli.

Nakon toga, GLAS-ov Goran Beus Richemberg na svom Facebooku je objavio prijetnje smrću koje je zaprimio, kao i sliku pištolja.

Nije prošlo dugo, a ubrzo je prijetnje smrću upućene Vesni Pusić na Facebooku objavila i njezina stranka.

- Ovo je poruka jednog hrabrog hibridnog ratnika. Naravno, prijavljenog policiji. Pravoj, ne hibridnoj - napisali su GLAS-ovci na poruku jednog mladića koja je glasila: 'Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dođem u Zagreb, zaklat ću te ko prase'.

Pusić mu je na to odgovorila kako se nada da je svjestan da joj je uputio prijetnju smrću i kako ga je prijavila policiji, na što je mladić odgovorio kako je bio ljut i kako se to više neće ponoviti.

Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić kazala je jučer kako presuda Praljaku i ostalima predstavlja epilog loše i pogrešne Tuđmanove politike iz 90-ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:47